Stegreif Orchester – Oranjewoud Festival – Thialf – 30 mei 2019

Stegreif Orchester orkest

Vrij bewegend en dirigentloos hele symfonieën uit het hoofd spelend die doorspekt zijn met improvisaties: het Stegreif Orchester maakte in Duitsland furore met spectaculaire uitvoeringen van freebeethoven en freeschubert. Met het derde project freebrahms beleeft dit jonge Berlijnse orkest (opgericht in 2016)  zijn internationale debuut tijdens Oranjewoud Festival. Het ruim vijftig jaar oude ijshockeystadion van Thialf wordt speciaal voor dit concert ingericht. Op de grote (ontdooide) speelvloer van 1.800 vierkante meter vermengt het orkest zich met het publiek tijdens de even uitzonderlijke als opzwepende uitvoering van de derde symfonie van Johannes Brahms.

Dinerarrangement € 82,50 inclusief:

  • 3-gangen diner in restaurant “De Oranjetuin” (exclusief consumpties)
  • vervoer naar Thialf en weer terug
  • kaartje orkest Stegreif Orchester van 20:30 – 22:30

Wij ontvangen u tussen 17:30 en 18:00 in restaurant “De Oranjetuin”. Om 18:00 starten wij met het serveren van het verrukkelijke 3-gangen menu. Om 20:00 staat het vervoer klaar om naar Thialf te vertrekken. Daar staat u een prachtige voorstelling van het Berlijnse orkest Stegreif Orchester te wachten.

Stegreif Orchester is deze editie Orchestra in Residence. Klik hieronder voor een overzicht van al hun activiteiten op Oranjewoud Festival.

Overzicht Stegreif Orchester >

Reserveren kan o.b.v. beschikbaarheid via tel: 0513 433533 of per e-mail: reserveringen@tjaarda.nl

 

v.a. € 82,50

Arrangement aanvragen

terug naar overzicht

Meer Activiteit, Diner
arrangementen

Home Arrangementen Stegreif Orchester – Oranjewoud Festival – Thialf – 30 mei 2019